Tietosuojakäytäntö

)

1. Yleistä

Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja olemme sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietojasi suojellaan. Alla on käytäntömme, jossa kuvataan, miten Netlens Scandinavia AB, yritysrekisterinumero 556681-0049, kerää ja käsittelee henkilötietojasi.

2. Kuka on rekisterinpitäjä?

Netlens Scandinavia AB (Org-numero 556681-0049, Minervavägen 28, 191 50 Sollentuna, Ruotsi, info@netlens.se) on rekisterinpitäjä, kun annat tietojasi Netlensissä tehtyjen ostosten, palvelujen ja muiden asioiden yhteydessä.

3. Mitä tietoja kerätään?

Mitä tietoja kerätään?

Alla on yleiskatsaus keräämiemme henkilötietojen eri luokkiin, keruun oikeusperustaan ja kunkin tiedon käyttötarkoitukseen.

. Preferred Interest - Tarpeellinen hyvän palvelun tarjoamiseksi.Kyllä. Preferred interest - Tarpeellinen hyvän palvelun tarjoamiseksi.
TarkoitusHenkilötietojen luokatLainsäädännöllinen perustaAutomaattinen päätöksenteko (Kyllä/Ei)
Tilausten ja ostojen käsittelyynNimi, osoite, henkilötunnus, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksuhistoria, maksutiedot, luottotiedotNettlenin ostoehtojen mukaiset sopimusvelvoitteetEi
Hallitsee tiliäsi NetlenissäSähköpostiosoite, Käyttäjätunnus ja salasana, Henkilötunnus, Tilaushistoria, Maksutiedot, Käyttäjähistoria, Asiakasasetukset, Linssin ja silmälasien korjausarvotPreferred interest - Tarpeellinen hyvän palvelun tarjoamiseksi.Ei
Asiakaspalveluun liittyvien kysymysten käsittelySähköpostiosoite, käyttäjätunnus, puhelinnumero, tilausnumero, ostohistoria, kirjeenvaihtoErityinen etu - Tarpeellinen hyvän palvelun tarjoamiseksi.Ei
Viestittääksemme postitse, sähköpostitse, puhelimitse ja tekstiviestillä/MMS:llä asiaankuuluvaa tietoa Netlenin palveluista ja tuotteistaNimi, osoite, sosiaaliturvatunnus, sähköposti, puhelinnumero, henkilötunnus, tilaushistoria, ostohistoriaPreferred Interest - Tarpeellinen hyvän palvelun tarjoamiseksi.Kyllä
Kyllä
Netlen-palveluiden, tuotevalikoiman ja järjestelmien kehittäminenTilausnumero, Ostohistoria, Kirjeenvaihto, Tunnistenumero, Tilaushistoria, Käyttäjähistoria, AsiakasasetuksetPreferred interest - Tarpeellinen hyvän palvelun tarjoamiseksi.Ei
Ei

Tietosuojanäkökohdat
". Tämä peruste tarkoittaa sitä, että henkilötietojesi käsittely perustuu etujen tasapainottamiseen sen välillä, että meillä on oikeutettuja etuja henkilötietojesi käsittelyyn, jotka ovat tärkeämpiä kuin sinun etusi siihen, että henkilötietojasi ei käsitellä. Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ja pyytää meitä lopettamaan tietojesi käsittelyn, käytön ja tallentamisen näiden "oikeutettujen etujen" perusteella.

4. Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Netlens voi luovuttaa henkilötietoja kumppaneille palvelumme ylläpitämiseksi.

Kumppanimme ovat: Unifaun, Itella, PostNord, Asendia, Paloma, PayPal, Nets/DIBS, Testfreaks, Klarna, Google, TradeDoubler, Double, Facebook, Microsoft, CLX, Tre, Coopervision, Bausch&Lomb, Alcon, Johnson & Johnson, DHL, Bring.

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Kolmansien osapuolten tietoja käytetään vain palveluidemme tarjoamiseen sinulle. Emme koskaan siirrä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, joita kumppaniemme ulkopuoliset kolmannet osapuolet toteuttavat. Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman lupaasi. Netlens voi luovuttaa henkilötietojasi tarpeen mukaan sovellettavien lakien ja viranomaispyyntöjen noudattamiseksi, Netlensin oikeudellisten etujen suojaamiseksi tai petosten ja muiden turvallisuusongelmien estämiseksi. Netlens tallentaa henkilötietoja vain EU:n/ETA:n alueella.

5. Nämä ovat oikeuksiasi

Netlens korjaa, poistaa, poistaa tunnistetiedot tai täydentää tietojasi pyynnöstäsi.

Sinulla on oikeus:

  • Henkilötietojesi käyttöoikeus. Sinulla on oikeus saada ote sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista.
  • Oikeus henkilötietoihin. Sinulla on oikeus pyytää Netlensia korjaamaan virheelliset tai puutteelliset tiedot ilman aiheetonta viivytystä.
  • Henkilötietojesi poistaminen. Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietosi poistetaan, jos niitä ei enää tarvita. Jos lakisääteiset vaatimukset edellyttävät henkilötietojesi säilyttämistä tai jos on muita perusteltuja syitä, joiden vuoksi Netlensin on säilytettävä tietosi, henkilötietojasi ei poisteta.
  • Limited treatment. Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojasi käytetään vain tiettyihin tarkoituksiin.
  • Tietojen siirrettävyys: sinulla on tietyin edellytyksin oikeus pyytää, että osa henkilötiedoistasi siirretään toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Kun Netlens käyttää tietojasi "oikeutetun edun" perusteella, sinulla on oikeus vastustaa tätä. Vastalauseen tapauksessa Netlens jatkaa käsittelyä vain, jos käsittelylle on oikeutetut perusteet, jotka ovat etujasi tärkeämpiä.
  • Sinulla on oikeus tehdä valitus Ruotsin tietosuojaviranomaiselle siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.
  • Minulla on oikeus tehdä valitus Ruotsin tietosuojaviranomaiselle.

6. Evästeiden käyttö jne.

Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjotaksemme sinulle täydellisen palvelun. Löydät lisätietoja sivulta Västeistä.

7. Jos tietosuojakäytäntömme muuttuu

. Netlens pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa. Kaikki ilmoitukset muutoksista julkaistaan verkkosivuillamme ja tässä asiakirjassa.

8. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai jos haluat pyytää ote tai muutoksia.

Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
Ruotsi
Puhelin: 08 618 05 05
info@netlens.se
Yritysrekisteri: Bolagsverket
Organisationsnummer: 556681-0049

 
 

 Tel: +46 8 618 05 05